proeven

Smart & sexy

IMG_20141214_184145

 

Vandaag vierden we met veertig vrouwen de verjaardag van mijn nicht N., want zij zal binnenkort de mooie leeftijd van veertig bereiken. In het Ketelhuis in Eindhoven, het oude transformatorhuis van Philips. Er was één voorwaarde om binnen te mogen: we moesten op hakken verschijnen.

Voor de meeste vrouwen is dit vast geen enkel probleem en staan zij voor hun kast te bekijken welke hakken het beste passen bij de outfit die zij dragen.

Bij mij…was er geen keuze. Ik draag nooit hakken. Gelukkig was mijn tante zo lief om die hoge hakken voor mij mee te nemen, en ik moet zeggen wat was ik ineens een hele dame.

Als creatieveling voelde ik mij meteen thuis in het hippe Ketelhuis. Met mijn tantes en andere nichten wilden wij ons al op een tafel storten om aan te schuiven voor de lunch. Maar dat was niet de bedoeling, de groep werd gehusseld waardoor je met onbekenden aan tafel kwam te zitten. De gesprekken liepen soepel en de vis was zo vers en smaakvol, ik genoot van iedere hap.

Maar het meest verrassende van deze middag was gastvrouw Lisa Portengen. Zij gaf ons in zeven stappen tips en trucs om smart & sexy te zijn en te blijven. Dit klinkt misschien wat oppervlakkig, maar dat was het allesbehalve. Er kwamen zelfs tranen, alles kon en mocht vandaag. Haar belangrijkste boodschap was om alle negatieve gedachtes en energie om te keren naar een positieve mindset. Laat je niet meevoeren door de onzin in je hoofd en ga (zoveel als kan) lachend de wereld tegemoet. Dan komt de rest echt vanzelf. Ze bracht het met zoveel humor en enthousiasme dat je er hoe dan ook iets mee wil gaan doen. Zeker in deze grijze dagen voor kerst kon ik dit schopje onder mijn kont goed gebruiken.

Lieve N., bedankt voor deze boodschap en de overheerlijke zondagse lunch. Ik wens jou nog zoveel smart & sexy jaren!

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Kees 15 december 2014 at 10:22

  Hoi Kaatje dat heb je weer zeer mooi geblogd gr ga zo door !

  • Reply Kareen 15 december 2014 at 17:58

   Pa bedankt en doe ik zeker!

 • Reply (bijna) 40-jarige nicht N. 15 december 2014 at 11:04

  Dankjewel lieve K., wat een goed stuk zeg !

  • Reply Kareen 15 december 2014 at 17:56

   Mooi compliment, ik knik 😉

 • Reply Corrie bouwens 15 december 2014 at 12:48

  Smart en Sexy,
  Ja het was erg leuk en we hebben er idd weer veel van geleerd.
  Ik weet een ding wel, dat met die fles rose gaan we niet doen .
  Want bij veel mannen is die lust zo groot dat we dan binnen de kortste tijd een rose verslaving hebben.
  Ja K. je zag er heel leuk uit in je leuke jurkje met panty’s en hoge hakken !!!

  Groetjes Tante Corrie.

  • Reply Kareen 15 december 2014 at 17:57

   Haha inderdaad laat die fles rosé maar zitten die hebben wij toch niet nodig! Dank je zal het eens vaker dragen, groetjes x

 • Reply Lieke vogels 15 december 2014 at 21:37

  Wat mooi omschreven! Het was super gezellig!

  • Reply Kareen 16 december 2014 at 19:31

   Bedankt! Ja dat was het zeker, erg genoten.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.