overig

Vijfendertig kaarsjes

IMG_20150101_153853Vrolijk 2015!
Ik heb er vaak over gezeurd. Jarig zijn op Nieuwjaarsdag, wat een gedoe. Iedereen is moe van de kerstdagen, de oliebollen en champagne, dan kan een verjaardag er toch eigenlijk niet meer bij? Dit jaar was het anders en werd ik aangenaam verrast. Ik heb mij nog nooit zo jarig gevoeld.

Het begon al met Oud & Nieuw. Na de eerste knallen kreeg ik al snel luidkeels het bekende ‘Lang zal ze leven’ te horen.

Een lekkere fles Prosecco, een Rituals pakket én een stenen vogel die hard kan fluiten met als boodschap: ‘laat dit vogeltje maar lekker fluiten naar de vele mooie mannen.’  Dat waren de cadeaus van mijn lieve vrienden.

Een halve dag en wat slaap later was het tijd om verwend te worden in Schijndel met een ideale ik-heb-toch-wel-een-beetje-een-kater lunch. Vervolgens de auto in op weg naar mijn zus, schoonbroer en het liefste nichtje wat ik mij ooit heb kunnen wensen. Daar trof ik vijfendertig brandende kaarsjes aan, wat een warm welkom. Kletsen, lachen, dipsaus maken en voetballen in de huiskamer. De eerste uren als vijfendertigjarige zal ik niet snel vergeten, zeker niet na het diner met heus vuurwerk in mijn ijs.

Jarig zijn was genieten, 2015 ik heb je nu al lief!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Kees 4 januari 2015 at 09:50

  Hoi Kaatje wat een mooie blog weer gr

  • Reply Kareen 4 januari 2015 at 18:27

   Dank je! X

 • Reply Rian 4 januari 2015 at 22:17

  Dikke kus!

  • Reply Kareen 5 januari 2015 at 19:10

   Dikke kus terug!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.