overig

Ik begin een tekstbureau

Het typen van de titel zorgt al bijna voor trillende vingers. IK VIND HET SPANNEND. Geen idee welke kant het op zal gaan en hoe ik mijn weg hierin ga vinden. Maar één ding weet ik zeker: dit is wat ik diep in mijn hart wil. Een logisch vervolg op het al jaren met veel plezier schrijven en bloggen. Bovendien heb ik genoeg lieve vrienden en familie die altijd klaar staan met advies en ideeën. Samen worden plannen en dromen mooier en realistischer.

Maar toch. Het is mezelf nog meer openstellen dan met mijn blog en durven springen en vallen. Want wat weet ik nu van het opstarten van een eigen bedrijf? Weinig. Hoog tijd dus om dat te gaan ontdekken, stap voor stap. Ik weet dat als ik eenmaal ergens echt voor ga ik niet meer te stoppen ben. In welke richting dan ook.

Het voelt heel goed, weer een dertigers dilemma overwonnen. Het werkende leventje gaat gewoon door en intussen gaat mijn hobby nog meer leven.

Met trots presenteer ik dan nu de website van Tekstbureau Kareen. Het enige wat ik nog mis is een kopje ‘portfolio’, help jij mij om deze te vullen met een eerste opdracht?

IMG_20150120_125646

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Mi 27 januari 2015 at 18:57

  Trots op jou x

  • Reply Kareen 27 januari 2015 at 18:59

   Dank je! X

 • Reply Kees en Lenie 27 januari 2015 at 20:02

  Natuurlijk zijn wij ook trots op jou,veel succes.

  • Reply Kareen 27 januari 2015 at 20:18

   Wat lief bedankt :)xx

 • Reply Corrie bouwens 1 februari 2015 at 11:51

  Goed bezig Kareen !!!
  We blijven je graag volgen !!!
  SUCCES.

  • Reply Kareen 1 februari 2015 at 19:12

   Dank je lieve tante! X

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.