overig

Zoekt en gij zult vinden?

Een terras met vriendin W. op vrijdagavond. Tja je moet toch ergens de zomer vandaan halen. Ons gesprek ging meteen de diepte in. Wij zijn dertigers en op zoek. Naar een liefde of een baan en soms een beetje naar onszelf. Als je maar hard genoeg zoekt ga je het zeker vinden?

Wij waren het erover eens: een duidelijke nee. Hard zoeken geeft onrust: het moet en het liefst zo snel mogelijk. En we moeten al zoveel. Laten we eens ons gemak houden en voelen en genieten van wat er nu is. Samen kletsen, lekkere hapjes en een rode wijn. Als je iets zoekt wil je het ook. Hoe kun je iets loslaten als je het zo graag wilt? Volgens ons is de enige oplossing juist wel loslaten en de aandacht op wat anders richten. Totdat het als het ware vanzelf naar je toekomt.

Romantische gedachte of niet, ik voelde opluchting na dit gesprek. Niet alles hoeft nu en snel, alles in het leven heeft zijn tijd. Tot die tijd houd ik het simpel en richt ik mijn aandacht op alles wat ik echt leuk vind om te doen. Om te beginnen een outfit verzinnen voor carnaval, iemand een origineel idee?

20150110_144815

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply GRRRR 14 januari 2015 at 14:38

  Kan het zijn dat Valentijn & Carnaval elkaar tegenkomen dit jaar?
  Dat gaat zo uit de hand lopen…

  • Reply Kareen 15 januari 2015 at 21:03

   Haha ja MICHIEL dat wordt wat!

   • Reply HMMM 17 januari 2015 at 22:57

    Ik kan niet, ik ga roeien. Of hardlopen. Of allebei.

    • Reply Kareen 18 januari 2015 at 19:37

     Groot gelijk. En kaarten in brievenbussen gooien ;).

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.