overig

Kinderfeestje op Paaspop

IMG_20150405_185547

 

Terwijl we vorig jaar singles uitzochten op de bowlingbaan, was het dit jaar tijd voor een heus kinderfeestje op Paaspop. ‘Haal hier het kind in je op’ stond vermeld als boodschap op deze tent. Dat is gelukt en hebben we de hele Paaspop zaterdag volgehouden. Dansen, springen, headbangen (de hoofdpijn kwam deze keer niet door de alcohol) en hard meezingen omdat het kan. Vanaf mijn negentiende ga ik ieder jaar naar de opener van het festival seizoen, op de fiets met de liefste vrienden.

IMG_20150405_185240

 

Helaas kon ik dit jaar niet als een ware diva paraderen op het terrein. De regen zorgde voor modder en daardoor zijn stevige laarzen onmisbaar. Gelukkig bleef de zaterdag droog en waren we goed aangekleed, want mijn god wat was het koud! Diep respect voor de 11.000 kampeerders in een tent en wat een geluk dat mijn ouderlijk huis in Schijndel staat inclusief warm bed en stevig ontbijt.
We hadden geen plan gemaakt van te voren en dat zorgde voor de nodige verrassingen.

IMG_20150405_185339

 

Vooral in de Crazy Horse. We bezochten deze tent omdat de collega van vriendin H. hier ging optreden met haar band. Maar al snel konden ik en de geliefde van H. onze ogen niet afhouden van de travestiet op, in en naast de kooi. Wat een persoonlijkheid en wat een lenigheid. Zonder schaamte ging hij helemaal uit zijn dak en wist hij het publiek naar zich toe te trekken. Helaas durfden we zelf niet met hem een dansje te wagen, maar hij zorgde de rest van de dag nog voor een lach op ons gezicht.

IMG_20150405_185216

 

Na dit optreden liepen we door naar het hoofdpodium en dansten we voluit op de klanken van Jett Rebel. Wat een jong talent met een stem en uithalen om jaloers op te zijn. Intussen was het een uurtje of tien en besloten we nog even naar de Loco Royale te gaan. Stoere mannen met alleen onderbroeken aan stonden te rocken op het podium. Wij keken nergens meer van op en gingen los op de muziek. Zo rond middernacht waren we behoorlijk uitgeput en fietsen we de koude nacht in. Als een blij kind op weg naar huis, naar het warme bed van vroeger.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Kees en Lenie 7 april 2015 at 18:53

  Weer een prachtige blog Kaatje.
  Ga zo door

 • Reply Helma 7 april 2015 at 19:23

  En zo was het maar net!
  Mooi geschreven en je laatste zin vind ik prachtig….dat zegt alles!!

  • Reply Kareen 8 april 2015 at 17:07

   Bedankt!X

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.