overig

Het roer om

Het doet een beetje pijn. Zoals altijd als je ergens afscheid van moet nemen. Tegelijkertijd voelt het als een grote opluchting.

Begin dit jaar vertelde ik enthousiast over het opstarten van mijn tekstbureau Kareen. Vastberaden om op volle kracht opdrachten binnen te gaan halen en om uiteindelijk echt voor mezelf te beginnen. Na een paar maanden zonder opdrachten merkte ik echter dat ik geforceerd bezig was met het zoeken naar klanten en kwam ik steeds meer tot de ontdekking dat een eigen bedrijf niet genoeg bij mij past. Het voelde als iets moeten, terwijl ik in mijn hart al wel wist dat dit het niet zou gaan worden.

Ik laat het los, de website gaat eind deze maand uit de lucht, maar ik ga zeker die pen niet neerleggen. Ik ga mij opgeven voor een cursus ‘Voor kinderen schrijven’ in september en dat voelt nu al als een goed nieuw begin op schrijfgebied. Intussen staat er een fotosessie gepland met basketbal maatje en fotografe E. om mijn blog wat te pimpen. Oh en voor de duidelijkheid: ik blijf graag beschikbaar voor vrienden en familie voor welke schrijfopdracht dan ook. Kom maar op.

Intussen gooi ik deze met een kleine traan in de prullenbak en begin ik vrolijk aan Matilda van Roald Dahl. Ter voorbereiding op de cursus in september, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen toch?

IMG_20150616_143642

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.