overig

Vruchtvlees

Ik ben niet vooruit te branden door de hooikoorts en opgelucht als ik een vrije avond op de bank kan doorbrengen om vervolgens op tijd naar bed te gaan. Uitkijken naar het weekend, om dan op te laden en leuke buitenactiviteiten te doen met wat niesbuien. Ach het is alleen de grasmaand juni, daarna kan ik ook doordeweeks weer volop leven…en schrijven. Want ik merk dat het bloggen even zwaar valt. Dat zal nog wel erger worden als de terrassen naar mij schreeuwen zodra ik weer in topconditie ben.

Toch blijf ik de zomer doorschrijven en doe ik het soms even niet alleen. Deze uitspraak van cabaretier Leon van der Zanden wil ik tijdens deze zonnige donderdag graag delen. Ik bezocht zijn theatervoorstelling ‘Vruchtvlees’ een paar jaar geleden met vriendin M. en zat met open mond naar hem te luisteren op de tweede rij. Want ik hou van het eerste gevoel zonder bullshit en wil nooit meer zonder. Het brengt mij precies waar ik wil zijn en met wie. Hopelijk jou ook!

“Je eerste gevoel klopt altijd. Toch ga ik steeds mee met wat andere mensen vinden. Soms weet ik echt niet meer wat ik zelf van iets vind, alleen wat er van mij verwacht wordt. Het liefst spoel ik alle bullshit weg en leef met wat er overblijft. De essentie. En die is volgens mij bij jou en mij hetzelfde. Ons eigen, rauwzoete vruchtvlees.”

Leonvanderzanden

 

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mi 11 juni 2015 at 19:55

  Lieve veiendin K,

  Op naar 2016, gaan we weer naar. ‘Ons’ Leon, zonder vruchtvlees maar wel onder het genot van een after-wijntje enne… Weer rij 2 😉

  Xxx M

 • Reply Mi 11 juni 2015 at 19:56

  Hahaha vriendin K dus… Kleine toetsjes op die mobieltjes van tegenwoordig 😉

 • Reply Kareen 11 juni 2015 at 20:12

  Haha ja leuk zeg dat we dan weer gaan! Zal vast weer blogmateriaal en veel gelach opleveren X

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.