overig

Bloggen in het kwadraat

Een maand geleden gaf ik het al aan, het roer gaat om bij Kareen. Inmiddels heb ik mij opgegeven voor de cursus ‘Voor kinderen schrijven’ in Eindhoven en ‘Mathilda’ van Roald Dahl heb ik in één adem uitgelezen. Op naar het volgende kinderboek wat ik zal gaan verslinden.

Maar dan mijn blog. Ik denk veel na over mijn blog. Want na 3 jaar is het soms lastig om vernieuwend te blijven. En waar ik begon met het Dertigers Dilemma als centrale thema, ben ik nu op zoek naar een nieuwe rode draad. Maar waar ga ik die vinden? Word ik op een dag wakker en komt het dan ineens in mij op? Die kans schat ik klein in.  Ik denk door het zoveel mogelijk te doen. Het schrijven.

Ik heb wat onderzoek gedaan op Twitter, en andere bloggers zijn het er unaniem over eens dat de inspiratie groeit als je zoveel mogelijk blogt. Waardoor ik vanzelf mijn niche zal gaan vinden. Bovendien hoe fijn is het om zodra het kan bezig te zijn met datgene waar ik echt diep van binnen blij van word. Zonder twijfel wil ik schrijven op welke manier dan ook.

Mijn streven is dagelijks één blog, maar mocht het warme weer mij een keer naar zee lokken of wil ik bier proeven in plaats van bloggen dan ga ik niet daarna in een hoekje huilen. Juist door mijn gezellige leven krijg ik altijd weer inspiratie. En ik laat mijn creatieve proces niet graag blokkeren door regels of verplichtingen.

Mocht jij een keer wakker worden met een goed idee voor een blog of wil jij een keer schitteren hier met een gastblog? Laat het mij weten in een reactie hieronder of mail naar info@kareen.eu.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Karin (Je Fatima maat, ofwel Fatimaat) 14 juli 2015 at 20:09

  Karin, wil je mij even mailen? Ik heb een leuk voorstel voor een blog! Groetjes Karin (je Fatimastraat-Maat!

  • Reply Kareen 14 juli 2015 at 20:18

   Karin Fatima maat haha, is goed ga ik doen!

 • Reply Hein 16 juli 2015 at 18:29

  Leuk 🙂

  • Reply Kareen 17 juli 2015 at 08:42

   Zeker 🙂

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.