voeding & gezondheid

De detox vierdaagse

IMG_20150806_001200
Woensdagavond ging het ineens helemaal mis. Terwijl ik voordat ik ging basketballen nog vol lof schreef over mijn hernieuwde gezonde levensstijl. Maar wat ging het er pittig aan toe tijdens het basketballen en het was zo warm dat ik niet kon stoppen met zweten. Ik moest echt wat eten in de kantine na dit intensieve partijtje. Knakworstjes maar GEEN chips en een Amstel Radler om de grote dorst te stillen. En veel te laat naar bed, die 8 uur slaap kon ik vergeten.

 

Toch voelde ik mij niet heel schuldig toen ik opstond zonder weer een enkele keer te snoozen. Ik schreef braaf wat pagina’s en fietste naar mijn werk. Maar daar ging het weer mis! Er was taart van een zeer tevreden klant en ongezonde roze soesjes omdat een stagiair die er voor mijn gevoel maar 3 dagen was geweest trakteerde dat hij wegging. Ik wist het na mijn werk wel weer wat te compenseren door een maaltijd te koken die ik vond dankzij vriendin A. op de vrolijke foodblog van Ohmyfoodness.

IMG_20150807_110159
Met een Magnum in mijn hand vandaag op het strand dacht ik na over de afgelopen dagen. Als iets niet mag is het  wel erg verleidelijk om het juist wel te doen. Voor mijn gevoel moest ik toch echt zondigen. Toch heb ik mijn grootste verleiding die chips heet kunnen weerstaan en ben ik mij er in ieder geval van bewust wat meer slaap zonder te snoozen, gezondere maaltijden, sporten en lezen doen met mijn lichaam en geest. Stap voor stap zal ik steeds meer gaan uitvinden welke levensstijl het beste bij mij past. Maar nu duik ik met mijn grote vriend Paprika op de bank, want een dag zonder chips is nog steeds een dag niet geleefd.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.