overig

Doe het niet zelf

DIY

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn bepaalde activiteiten waar ik  een gruwelijke hekel aan heb. Knutselen. Tekenen. Afwassen. Na al zes keer in mijn leven verhuisd te zijn heb ik ontdekt dat ik nooit een vrolijke klusser zal worden. Ik haat het intens.

Soms is het gewoon beter om te beslissen dat je iets niet zelf kunt of wil doen. In de tijd waarin het stikt van de DIY (Do It Yourself) ideeën slaan we daar te ver in door vind ik. Want waar hebben we elkaar nog voor nodig als we alles het liefste zelf doen? Dat zorgt voor een afstand en tegelijkertijd enorme frustratie als we bepaalde dingen tegen ons zin in toch gaan doen.

Daarom heb ik nu een andere activiteit waar ik een hekel aan heb met veel liefde uitbesteed. Ik laat mijn blog restylen door een vormgeefster van Eunoia Studio. Luxe? Nee zo voelt het niet, want ik word iedere keer vrolijk als ik weer een nieuwe mail van haar binnenkrijg. Geen schuldgevoel want samen denken we na over het mooiste design. Zij maakt het eerste concept nu en gaat net zolang door totdat ik helemaal tevreden ben. Ik voorkom avonden lang zwoegen en zweten zonder het resultaat wat ik in gedachten heb.

Heb jij ook iets wat jij zo haat maar toch lastig aan een ander kan overlaten? Laat het mij weten, ik schrijf er graag een volgende blog over. Dat doe ik dan wel weer lekker zelf.

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Karin 31 augustus 2015 at 20:23

  Ik heb een hekel aan schoonmaken! Daarom besteed ik dat ook met liefde uit. Hmm, zal ik er eens een stukje aan wagen?

  • Reply Kareen 31 augustus 2015 at 20:42

   Ja graag Karin! Ik ben heel benieuwd…

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.