schrijven

Onderweg

IMG_0069
Vanmiddag was ik aanwezig bij het schrijfcafé in Het Hijgend Hert in Breda, dit wordt iedere laatste donderdagmiddag van de maand georganiseerd door Monique Smit en Karen Meijs. Knus zaten we aan een lange tafel bij elkaar en vergaten we de regen en dronken we warme thee. Het thema was ‘Onderweg’ en vooraf dacht ik, dat sluit vast helemaal aan op mijn laatst geschreven blog over mijn dringende behoefte om weer op vakantie te gaan.

Want die behoefte werd nog sterker toen ik van vrienden via Facebook en Twitter allerlei tips kreeg voor de meest sprookjesachtige bestemmingen. Valencia, Dublin, een torenkamertje in Urbino, de Schotse Hooglanden noem het maar op!

Een schrijfcafé vol vakantieverhalen, dan ga ik vast vanavond meteen mijn koffer pakken of in ieder geval al een ticket boeken. Het tegendeel bleek waar.

Tijdens de opdrachten zocht ik mijn inspiratie namelijk veel dichter bij huis. Bij mezelf. Ik ben onderweg om volwaardig schrijfster te worden, wat dat ook mag en zal gaan betekenen. Ik voel het al weken; alsof ik wakker ben geworden uit een veel te lange winterslaap. Het zat altijd al diep van binnen, maar nu ik dagelijks schrijf is er geen stoppen meer aan.  Ik wil bloggen, voor kinderen schrijven, dichten en nog zoveel meer…

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Karen 27 augustus 2015 at 18:53

  Je hoeft niet op reis, je bent er al 🙂

  p.s. Dublin is een aanrader, zeker voor bierliefhebsters…

  • Reply Kareen 27 augustus 2015 at 18:55

   Zo voelt het ook steeds meer ja 🙂 Bierliefhebster check, ga ik ook echt een keer heen bedankt!

 • Reply Jane gabriel 27 augustus 2015 at 19:04

  Super leuk om al je verhalen te lezen Karin.
  Ben benieuwd naar je eerste echte (kinder)boek ?

  • Reply Kareen 27 augustus 2015 at 19:44

   Bedankt Jane, zo leuk dat jij het leest! Je krijgt een gesigneerd exemplaar voor je kinderen 🙂

   • Reply Jane gabriel 27 augustus 2015 at 22:28

    Ik lees het echt bijna altijd ?
    En ik hou je er aan ? Succes!!!

    • Reply Kareen 28 augustus 2015 at 11:22

     Thank you!

 • Reply Kees en Lenie 28 augustus 2015 at 18:59

  Weer een mooie blog,je zult het nog ver brengen.
  Gr.van ons.

  • Reply Kareen 28 augustus 2015 at 19:14

   Dank je lieve pa en Lenie, snel weer samen kaarten X

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.