overig

Plaatjes schieten in het bos

De foto in mijn header is alweer zo’n 3 jaar oud. Minstens. Met een metamorfose voor mijn hele blog in het vooruitzicht is het tijd voor een nieuwe. De afgelopen dagen heb ik daarnaast druk gezocht naar een nieuw WordPress theme. Die heb ik gevonden, maar ga ik nog even geheim houden.

Dat mijn blog een geheel andere uitstraling zal krijgen is in ieder geval zeker. Vind ik spannend. Soms word ik wakker en denk ik waar ben ik aan begonnen? Toch, zodra ik ga schrijven, is alle onzekerheid meteen weer verdwenen. De nadruk blijft op de verhalen zelf, echter wil ik meer beeld. Het mag groter en kleurrijker, weg met deze grijze muizen look!

Met basketbal vriendin en fotografe Esther dook ik daarom een paar weken geleden het Mastbos in. We wilden graag een foto van vroeger in een modern plaatje schieten, maar dan wel in een totaal andere setting.

Een lessenaartje en de waterschoenen waren snel gevonden via Marktplaats. De zon zat achter de wolken maar kwam door toen ik aan tafel ging zitten.

IMG_20130105_183328

Ik voelde mij echt weer dat meisje van vroeger en doordat ik Esther al langer ken was het fotograferen allesbehalve ongemakkelijk. We probeerden allerlei poses en hierbij onthul ik alvast één foto uit de serie:

Kareen.nl_EKP_004

Zal deze op de homepage komen? Nog even geduld alsjeblieft. Nu eerst verder met knutselen, neem intussen zeker even een kijkje op de persoonlijke website van Esther , ze is GOED met hoofdletters.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Yvonne 29 augustus 2015 at 06:29

  Wat is het weer een mooi verhaal zeg
  Echt mooi om dat elke keer te lezen !!
  Groetjes Yvonne

  • Reply Kareen 29 augustus 2015 at 08:21

   Bedankt Yvonne!

 • Reply Kees en Lenie 4 september 2015 at 20:33

  Mooie foto uit het Mastbos prima !

  • Reply Kareen 5 september 2015 at 08:33

   Dank jullie wel! X

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.