overig

Ik heb een nieuwe naam

Ja? Ja! Het is zover. Wat een creatieve reacties op mijn oproep om een nieuwe naam te bedenken voor mijn blog: de zin van Karin, Driekaatje, Kabreda of Kakrabreda, Zusje, Een gebaar van Kaar en Kaar maar waar. Alles voor die ouderwetse appeltaart van de HEMA.

Lastig om uit te kiezen. Ik ben een dertiger en kiezen blijft een dingetje. Of soms zelfs een groot ding. Maar ik ben ook heel intuïtief. Ik wilde vergelijken, maar stiekem was ik direct overtuigd toen goede vriendin V. de naam appte.

Vroeger vond ik mijn bijnaam Kaatje stom en kinderachtig. Het was ook zo niet stoer als je op het basketbalveld stond en je ouders riepen: “Kom op Kaatje!” Totdat V. een dochter kreeg die Kaatje heet. Ik mocht zelfs een stukje schrijven voor haar geboortekaartje. Ze is lief en eigenwijs tegelijk, net als ik. Deze bijnaam moet en zal daarom in mijn nieuwe naam voorkomen:

Praatje van Kaatje

Nu flink gaan ploeteren om alles over te zetten (lees: laten ploeteren door een goede ICT’er) en dan komt de naam hier bovenaan te staan. Na drie en een half jaar is het einde verhaal voor Kareen.

keep-calm-and-love-kaatje-4

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Nicht N 18 september 2015 at 20:14

  Leuk en zeer toepasselijk!
  Is “Driekaatje” goed voor de 2e prijs?
  Komt toch aardig in de buurt!

  • Reply Kareen 19 september 2015 at 08:29

   Vind ik ook, ben er heel blij mee. Ja je hebt een koffie en appeltaart met Kaatje gewonnen, laat maar weten wanneer je keertje tijd hebt X

 • Reply Marloes 21 september 2015 at 14:35

  Leuk! Gefeliciteerd met je keus!

  • Reply Kareen 22 september 2015 at 12:09

   Dank je, erg blij mee!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.