overig

Ik wil mijn naam veranderen

Een collega ging mij volgen op Facebook en vroeg zich af waarom ik blogs plaatste van een Marokkaans meisje. Nu hou ik van alle nationaliteiten, maar ik kan mij niet echt identificeren met een Marokkaanse. Kareen, ja waar staat het eigenlijk voor?

Om eerlijk te zijn weet ik dat ook niet! Jaren geleden had ik een ander mailadres nodig voor Marktplaats en heb ik kareenkr@gmail.com bedacht. Toen ik begon met mijn blog vond ik Kareen daarom simpelweg gemakkelijk om te gebruiken. Ik dacht niet vooruit maar wilde gewoon zo snel mogelijk beginnen met schrijven op een weblog. Nu ik bezig ben met de restyling vind ik een nieuwe naam er goed bij passen en ben ik daar erg aan toe. Een naam die meer zegt over mij als persoon en over het schrijven.

Maar poeh wat is dat moeilijk. Ik heb al wat nachten slecht geslapen daardoor, maar goede vriendin V. heeft intussen een sterke naam bedacht. Die verklap ik nog niet maar daarin is één van mijn bijnamen verwerkt. Toch wil ik nog even vergelijken en daarom zoek ik hulp.

Weet jij dé ideale naam voor mijn blog? Laat het mij weten in een reactie hieronder of via één van de andere kanalen. Mocht het jouw verzonnen naam worden dan krijg je een lekkere appeltaart van de HEMA.

logo Kareen2

 

 

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Karin 14 september 2015 at 19:42

  De zin van Karin! ☺️

  • Reply Kareen 14 september 2015 at 20:42

   Haha die is leuk!

 • Reply Nicht N 14 september 2015 at 20:22

  Driekaatje!

  • Reply Kareen 14 september 2015 at 20:43

   Perfect want mijn tweede naam is Hendrika 😉

 • Reply Lambert 15 september 2015 at 17:45

  Kabreda of kakrabreda

  • Reply Kareen 15 september 2015 at 20:04

   Heel creatief gevonden peetoom!

 • Reply Tanre Corrie. 16 september 2015 at 09:22

  “Zusje”

  • Reply Kareen 16 september 2015 at 10:34

   🙂 kusje

 • Reply Veerle 16 september 2015 at 13:09

  Pak die geheimzinnige maar ..?

  • Reply Kareen 16 september 2015 at 13:12

   Wie weet…spannend 😉

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.