overig

Ontwaken bij Bagels & Beans

De zondag was te zonnig om Netflix te installeren. Ik wacht wel op de regen en op het moment waarop ik de kracht heb om mij te verdiepen in het streamen. Oef wat klink ik ineens technisch.

In plaats daarvan ben ik de dag muzikaal begonnen. Iedere zondagochtend kun je namelijk bij Bagels & Beans in Breda ontbijten mét een band. Bij binnenkomst zijn meteen de klanken van Erik en Marije van de Langkruis goed hoorbaar. Maar ook weer niet te hard, waardoor je bij kunt kletsen met vrienden of echt aandachtig naar de muziek kan luisteren. Bijzonder om te zien dat iedereen zichzelf mag en kan zijn. Van joggingbroek tot netjes gekleed voor de zondag, niemand kijkt ergens van op.

Een grote groep met vrienden en baby’s, stelletjes of mensen alleen het maakt allemaal niet uit. Op het gemakje het ontbijt opeten en de Norah Jones achtige liedjes naar binnen laten komen.

Zo wil ik iedere laatste dag van het weekend wel opstarten. Voor het ontbijt was het te laat, maar de koffie is om van te smullen. Volgende keer een luxe bagel erbij en dan ben ik heel benieuwd wie het podium zal gaan betreden.

IMG_0154

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Anika 13 september 2015 at 20:25

  Hoi Karin! Wat leuk om te horen dat jij hebt genoten vanochtend! Bij ons mag je het ontbijt wel de hele dag door bestellen hoor 😉 easy sunday dus!
  Tot de volgende keer!

  • Reply Kareen 14 september 2015 at 07:33

   Hoi Anika! Nou dat is goed om te weten doe ik dat de volgende keer heel easy inderdaad 🙂

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.