overig

De metamorfose

Met een trots en voldaan gevoel presenteer ik mijn nieuwe website: Praatje van Kaatje! De naam was al even bekend, maar de vormgeving nog niet. Die valt ook moeilijk te beschrijven, je moet het gewoon zien. Liefst ook via de laptop als je de mogelijkheid hebt, voor het totale plaatje.

Ondanks dat ik de restyling heb laten doen door Eunoia Studio was het toch een flinke klus. Want samen moesten we puzzelen, uitvinden en vergelijken. Ik had het idee dat ik net zo vaak en snel keuzes moest maken als tijdens een verhuizing. Het dromerige en romantische sprak mij meteen aan in het Theme wat ik gekozen heb, samen met de zachte kleuren en de rustige uitstraling. Het past gewoon precies bij wie ik ben en wil zijn.

Oh en de categorieën! Chaotisch als ik ben, kan ik nu mijn blogs gaan onderverdelen. Wat een oplossing voor mij en voor de lezer. Als ik mij een keer verveel de komende tijd ga ik alles ordenen, heb ik meteen een excuus om mijn geschreven blogs nog eens te lezen.

Ik heb ook een nieuw mailadres info@praatjevankaatje.nl. Voor een idee voor een nieuwe blog, een schrijftip of iets anders wat je gewoon kwijt wil. Want een praatje maak je nooit alleen.

 

Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply Karin den Broeder 6 oktober 2015 at 16:52

    Wat een heerlijke, frisse uitstraling! Doet me denken aan kleine petit-fours bij de koffie 🙂 Een perfecte setting voor een praatje dus!

  • Reply Hein 7 oktober 2015 at 22:48

    Wauw, mooie website Karin, chapeau chapeau!!!

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.