overig

Ik ben verliefd

Waarom heb ik zolang rondgedwaald in de Android wereld? Ik liep ontelbaar vaak vast en wist eigenlijk nooit welke apps ik precies op mijn telefoon had. Om nog maar te zwijgen over die gekleurde lampjes die bleven knipperen als er weer iemand mij via welk kanaal dan ook nodig had, gek werd ik ervan.

Sinds een paar maanden ben ik genezen en tot over mijn oren op Apple. Nog nooit zo tevreden met een telefoon geweest. Alles gaat makkelijker en sneller. Verder kreeg ik via een collega de gouden tip om apps te clusteren. Zo hoef ik nooit meer naar rechts te blijven swypen om de app te vinden die ik zoek.

Het enige probleem is dat ik meer wil. Ik wil een bloedmooie splinternieuwe MacBook. Mijn huidige laptop werkt alleen nog met de oplader in het stopcontact. Iets met een lege accu en zwaar verouderde programma’s. Dus ga ik vanaf nu (be) sparen. Tot nu toe heb ik de volgende dingen bedacht om die MacBook de mijne te maken:

 • een Airmiles pas aanschaffen, zodat ik kan sparen voor de Efteling in plaats van 100 euro op een dag uit te geven in Kaatsheuvel
 • lid worden van de bibliotheek, die reusachtige boekenkast met eigen boeken kan altijd nog
 • geld verdienen met bloggen. Het plan ligt er al…
 • bekijken of de website gratis.nl nog bestaat en wat daar gratis te halen valt
 • alle spullen in huis die ik niet meer gebruik en ergens weg liggen te kwijnen verkopen via Marktplaats
 • heel cliché maar het zal zeker geld schelen als ik slechts 2 keer per week naar de supermarkt ga en groenten en fruit op de markt haal
 • niet meer overal zomaar koffie drinken, alleen als ik afgesproken heb of wil bloggen over een nieuwe koffietent
 • qua kleding heb ik echt geen 5 rokjes nodig in het najaar en ook geen 3 winterjassen, minimaliseren dus en zorgen dat ik zoveel mogelijk kan combineren

Vergeet ik nog iets?

MacBook

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Ronald 8 oktober 2015 at 18:44

  Minder paprikachips 😜

  In buitenland (lees Amerika) kopen, scheelt in de prijs ( let wel op t toetsenbord)

  En blijven dromen want dan komt ie er zeker

  • Reply Karin Kraaijvanger 8 oktober 2015 at 18:55

   Ja paprikachips de deur uit haha hoe kon ik dat nou vergeten! Bedankt voor de tip en dat laatste ben ik ook van overtuigd 🙂

 • Reply Falco Renierkens 12 oktober 2015 at 08:25

  Ik kwijl even bij het sexy uiterlijk van die MacBook. Wil ik ook! Haha zit nu ook al een tijdje te denken om over te stappen, maar de laatste tijd raak ik meer en meer overtuigd de stap te maken. We zitten dus een beetje in het zelfde schuitje 🙂

  • Reply Karin 12 oktober 2015 at 09:41

   Ja ik vind hem ook zo sexy haha! Ik hoor van iedereen dat het DE laptop is die je moet hebben. Nog even geduld en sparen dus.

 • Reply Julienne 14 oktober 2015 at 16:32

  Volgens de seizoenen eten kan echt veel geld schelen, zeker op de markt. Google eens naar groenten- en fruitkalender.

  Een weekmenu en bijbehorend boodschappenlijstje opstellen, en je daar ook aan houden, idem!

  Veel succes en plezier met sparen, en zeker met je macbook!

  • Reply Karin 15 oktober 2015 at 11:57

   Hallo Julienne bedankt ik ga er eens naar kijken! Heb zo’n kalender van de AH nog ergens liggen. Pompoensoep staat al op de planning om te gaan maken 🙂 groeten Karin

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.