overig

Ik heb mijn liefde gevonden

Potjandorie zit ik deze blog gewoon te typen op mijn eigen MacBook Air. Ik-moet-bijna-huilen-zo-dankbaar. Dat ik niet meer hoef te schelden als de Acer uit 1870 vastloopt en alleen te gebruiken is met oplader in het stopcontact. Dat ik alleen maar op de aan/uit knop hoef te drukken en ik ben meteen waar ik moet zijn. Zonder ingewikkelde handelingen om alles te installeren. Dat dit prachtexemplaar na nachtenlang dromen van mij is!

Ik had een streng spaarplan opgesteld om de Macbook te kunnen kopen. Maar ik heb het niet nodig gehad, door gewoon wat rustiger aan te doen met geld en wat hulp van bovenaf kon ik vandaag naar de winkel rennen om de buit in te slaan. Ik kreeg er een gratis training bij, waardoor ik binnenkort op een zaterdagochtend nog dieper in de Apple wereld ga duiken.

Morgen ga ik met mijn nieuwe liefde op pad. Want hij is zo licht dat ik er uren mee kan gaan pronken zonder een zere schouder te krijgen. Ik kan niet wachten om hem voor te stellen aan mijn favoriete koffietent waar ik regelmatig zit te bloggen. Zullen er veel jaloerse blikken mijn kant op komen?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Chris 8 november 2015 at 10:14

  Ja! Ik ben jaloers!

  • Reply Karin 8 november 2015 at 12:49

   Ik laat hem binnenkort aan je zien 😉

 • Reply Falco Renierkens 8 november 2015 at 20:50

  Ook ik ben jaloers! Maar je hebt het dik verdient Karin. Geniet ervan 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.