proeven

Waarom ik nooit meer thee zal drinken

IMG_0529

Zeg Pickwick, wat doe je mij aan? Bijna iedere avond neem ik een Slaap lekker thee zodat ik rustig de nacht in kan gaan. Maar mijn nachtrust is verdwenen, door de zeer ingewikkelde vragen op de theezakjes! Tot diep in de nacht pieker ik mij suf over de juiste antwoorden.

Het laatste waar ik gisteren aan dacht, daar moet ik al lang over nadenken. Ik ben een vrouw en kan wel aan honderd dingen tegelijk denken. Geen idee wat mijn laatste gedachte was voordat ik uiteindelijk toch even in slaap viel.

De vraag die ik maandag kreeg was ook een pittige: ‘ Naar welke dag in de geschiedenis zou je terug willen?’ Ik denk aan een optreden van Johnny Cash of de Bevrijding op 5 mei 1945. Maar hoe kan ik dat vieren als ik zelf de oorlog niet heb meegemaakt? Dan kom ik er ineens bij terwijl ik geen strijd heb hoeven leveren. Ze zien mij al aankomen daar, zonder kleerscheuren en met een iPhone in de hand.

Misschien dat ik er iets te diep over nadenk hoor, maar die vragen blijven mij bezighouden. Het is zelfs zo erg dat ik nu zelf een vraag heb ingestuurd via de Facebook pagina. Ik hoop met heel mijn hart dat ik niet ga winnen, want dan ben ik de pineut. Een jaar lang gratis thee en ik wil niet weten hoeveel vragen ik dan zal moeten gaan beantwoorden…

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Falco Renierkens 21 november 2015 at 00:00

  Niet alleen jij (en vrouwen in het algemeen) denken teveel na. Dat probleem heb ik ook, volgens mij.

  Te vaak duurt het nog eeuwen voordat ik in slaap val als ik eenmaal in bed lig. Dan denk ik na over dingen die zijn geweest of komen gaan.

  Maar goed, misschien is dat mijn manier van dingen een plekje geven? En mijn laatste gedachte voordat ik gisteren in slaap viel? Geen idee, maar het zal wel iets met bloggen te maken hebben gehad ­čÖé

  • Reply Karin 21 november 2015 at 12:43

   Ja ik luister dan muziek of lees een boek voordat ik ga slapen, dat scheelt. Dan wordt mijn hoofd vanzelf snel leeg. Vast wel, bloggen houdt je altijd bezig h├ę ­čÖé

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.