overig, schrijven

Waarom ik geen Staatslot zal kopen

Ik heb namelijk de hoofdprijs al gewonnen. Tijdens de Startersmarkt in Tilburg ruim twee maanden geleden deed ik een briefje met mijn gegevens in een kom. Nooit geweten dat een kleine actie zoveel in beweging kan brengen.

Terwijl ik een workshop bezocht werd mijn naam afgeroepen vanaf het podium. Een paar dagen later wist ik pas dat ik wat had gewonnen! Ik werd gebeld door Olga Heeren van Communicatiebureau Redact met het heugelijke nieuws. Het enige ‘nadeel’ was dat de prijs inhield dat ik tekstredactie kreeg over mijn website. En dat past natuurlijk niet bij een blog waar ik mijn eigen teksten voor schrijf. Maar Olga was flexibel en we bedachten samen dat ik dan communicatieadvies zou krijgen om mijn blog in de toekomst ook zakelijk te kunnen gaan inzetten.

Wat heb ik genoten én veel geleerd van haar advies. Ik glunderde van haar complimenten en was het er meteen mee eens dat de Instagram balk onderaan mijn blog beter kan verdwijnen. Een opluchting voor mij om Instagram gedag te gaan zeggen in het nieuwe jaar. Ik heb genoeg aan Facebook en Twitter om mijn praatjes onder de aandacht te brengen. We brainstormden over de manier waarop ik zakelijk van start kan gaan met ‘Praatje van Kaatje’. Niets heeft haast benadrukte Olga en doe het vooral omdat je het LEUK vindt.

Ik zal de woorden ‘Ik win toch nooit wat’ niet snel meer uitspreken. Toeval of niet, ik won een prijs die precies op mijn lijf geschreven is.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Falco Renierkens 29 december 2015 at 17:36

  Dat is nog eens een coole prijs Karin! Ik weet niet precies wat je allemaal van plan bent de komende tijd maar ik wil je wel succes wensen met je blog. Moge je dromen ook in 2016 uitkomen!

  En verder vind ik het best grappig dat we ongeveer dezelfde inspiratie hebben gehad voor het artikel van vandaag :p

  • Reply Karin 29 december 2015 at 20:36

   Mijn plan is dat er geen plan is 😉 genieten van het schrijven en inderdaad rustig aan bekijken wat er mogelijk is op zakelijk gebied. Ja ik zag het. Nou wat ik zou doen met 30 miljoen: eerst een wereldreis, dan een boek schrijven en zeker ook wat geven aan goede doelen. Maargoed ik heb geen lot dus dat is niet van toepassing. Jij ook veel succes!

 • Reply Dayenne 1 januari 2016 at 15:42

  Wow wat een mooi en inspirerend kado. Geld is niet altijd nodig om een prijs te winnen. Fijn dat jullie een twist aan de prijs hebben kunnen geven, zodat jij 2016 met nog meer schrijfplezier kan gaan beleven en je inspiratie op zakelijkgebied nog meer aangewakkerd is.

  • Reply Karin 2 januari 2016 at 09:38

   Ja heel inspirerend, ben dankbaar voor deze prijs!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.