reizen & uitstapjes

Ik heb iets om naar uit te kijken

Kriebelt het bij jou al met deze lentezon? De vakantie geboekt of nog op zoek naar een zomerse bestemming? Nadat ik vorig jaar in Thailand in een jungle leefde, badplaatsen en eilanden bezocht en zwetend door Bangkok fietste blijf ik dit keer wat dichter bij huis.

Ik ga de Ardennen verkennen met een groep leeftijdsgenoten. Wandelen, mountainbiken, bij het kampvuur zingen en met goed weer kanoën.

Het is niet de eerste keer dat ik ga survivallen in België. De weekenden met de familie daar waren fantastisch. We duwden elkaar uit de kano en zongen tot drie uur ‘s nachts karaoke. Na de eerste avond moesten een aantal ooms met spoed naar de supermarkt omdat we niet genoeg bier hadden meegenomen. Het survival parcours wilde ik per se afmaken met mijn nicht met het gevolg dat we een gedeelte van de WK voetbalwedstrijd Nederland tegen Japan misten. De barbecue stond ‘s avonds op het kampvuur om het vlees extra snel (aan) te bakken.

Als voorpret ga ik de komende weken oefenen met vuur maken, touwen knopen en kompas lezen. De wandelschoenen komen tevoorschijn en ik ga op zoek naar de perfecte outfit voor op de mountainbike.

Nog 66 nachtjes slapen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.