proeven

Hoe ziet jouw ontbijt eruit?

Ik ben op zoek naar een gezond én lekker ontbijt. Ik hou er niet meer van om twee keer per dag brood te eten en een beschuitje met kaas vult niet genoeg. Gisteren en vandaag probeerde ik deze Appeltaartpap vol gezonde ingrediënten: havermout, appel en rozijnen. Maar mijn darmen protesteren, zelfs als ik de melk vervang door sojamelk. Het valt ook behoorlijk zwaar op de maag zo’n gevulde pap om acht uur ‘s ochtends.

Op vakantie of als ik uit logeren ga doe ik er nooit moeilijk over. Flexibel als ik ben gooi ik zo een zak chips of een reep chocolade naar binnen als de zon opkomt. Of ik eet met mijn gezelschap afbakbroodjes met dikke jam erop, een gekookt eitje en een croissant. Daar kun je mij ALTIJD voor wakker maken.

Maar dat is qua calorieën en geld niet slim om iedere dag als ontbijt te hebben. Dus ik zoek hulp! Heb jij een goede ontbijttip? Gezond, smaakvol en niet te prijzig? Deel het dan alsjeblieft met mij, want ik kijk uit naar de ochtend dat ik zonder brood en buikkrampen met beestachtig veel energie aan de dag kan beginnen.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ali 15 april 2016 at 09:36

  Ik ben ‘s ochtends helemaal tevreden met een bak kwark met vruchten, vaak bessen, frambozen en aardbeien zijn ook lekker. En vergeet de koffie niet

  • Reply Karin 15 april 2016 at 11:22

   Dat klinkt lekker zeg, ik ga het uitproberen en inderdaad zonder koffie geen goed ontbijt!

 • Reply typisch winnifred 19 april 2016 at 19:19

  Ik heb de melkproducten bij de havermout vervangen door amandelmelk of speltdrank of oatly, dat werkt een stuk beter voor , in ieder geval de mijne…, darmen.

  • Reply Karin 20 april 2016 at 13:15

   Ga ik eens proberen, bedankt voor deze tip!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.