overig

De ommekeer

Ik heb er lang naar geluisterd. De goedbedoelde adviezen van anderen:

 • Je moet blij zijn dat je een baan hebt
 • Ach iedereen heeft stress, dat hoort er nu eenmaal bij
 • Werk is niet het belangrijkste, haal je plezier uit andere dingen

Totdat ik naar mezelf ging luisteren. Ik vind het wél belangrijk om werk te hebben waar ik plezier uithaal. Ik wil niet bijna dagelijks stress hebben en mezelf kwijtraken in een te hectische baan. Hoe lastig het ook is om een vast contract los te laten en om voorgoed afscheid te nemen.

Na negen jaar ga ik het Easy Way nest verlaten. Dankzij de oprichters Robert en Barend mocht ik Edinburgh, Stockholm, Praag, Porto, Brugge en Ibiza zien en beleven. Zonder een cent te hoeven betalen voelde ik mij een prinses met een eigen hotelkamer op iedere plek. Segway rijden in Porto en Brugge, dronken Schotten uitlachen, in de regen een fietstocht maken door Praag en snorkelen in de zee van Ibiza.

Ik vergeet nooit de keer dat we met vier collega’s op stap gingen in Breda. Op de terugweg rond vieren moest een collega ineens dringend naar de wc. We besloten om het kantoor hiervoor te gebruiken en liepen snel naar binnen. Het alarm ging hard af en in paniek wisten we de code niet meer. De maandag daarna liepen we rood van schaamte naar binnen en durfden we onze gezichten niet te laten zien aan de bazen…

Ik heb geleerd dat op een planning werken topsport is en ik weet nu hoe belangrijk marketing is voor een succesvol bedrijf.  Ik ben volwassen geworden op het kantoor aan de Markendaalseweg, Easy Way bedankt!

IMG-20141019-WA0033

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mi 12 mei 2016 at 17:55

  Ga je missen! X

  • Reply Karin 12 mei 2016 at 18:08

   Ik jou ook lieve Mi! X

 • Reply Jan 12 mei 2016 at 18:52

  Ik ben blij dat ik, al is het (te) kort geweest, je toch heb mogen leren kennen.
  “W’ll meet again, some sunny day!”

  • Reply Karin 12 mei 2016 at 19:00

   Ja Jan was kort maar gezellig en dankzij jou en Sander heb ik Zwolle goed leren kennen. Zeker, binnenkort het terras op voor een fris biertje!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.