overig

Hoe ziet jouw huis eruit?

Stiekem gluur ik regelmatig binnen bij andermans huizen. Als ik richting de stad loop kan ik het niet laten. Ik heb ontdekt dat er weinig mensen zijn met goede gordijnen hier in Breda. Of willen ze dat ik naar binnen kijk? Zijn ze trots op hun inrichting of was het geld op om wat voor het raam te hangen?

Ik kan nu zeggen dat ik trots ben op mijn huis, hoewel dat lang geduurd heeft. Ik had nooit een bepaalde eigen stijl en deed er geen moeite voor om dat te veranderen.

Tot december vorig jaar, ik was het plotseling beu. Ik wilde andere kleuren, knusheid en een persoonlijke stijl. Het is gelukt, de pasteltinten voeren de boventoon met verschillende hippe accessoires die het verschil maken. Ik heb kasten geverfd en joepie-de-poepie het is gelukt om behang recht op de muur te krijgen. Als kers op de taart kreeg ik een paar weken geleden een geheel nieuwe badkamer van de woningbouwvereniging.

Het lijkt wel of ik in een ander huis ben gekropen, zonder het gedoe van sjouwen en verhuizen. Hoe ziet jouw stekkie eruit? Als jij nog aparte woonideeën hebt of foto’s van jouw inrichting, deel het dan met deze schaamteloze gluurder!

IMG_1645

 

IMG_1643

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.