schrijven

De inspiratie ligt voor het oprapen

Dinsdagmiddag 13.00 uur, ik vertrek richting de bibliotheek. Ik bedenk me dat ik al een ochtend leef zonder koffie. Ik krijg afkickverschijnselen: trillende handen en een slaperig gevoel.

Dat wordt dus koffie drinken buiten de deur. De bibliotheek loop ik vluchtig voorbij en ik kom in de Veemarktstraat terecht. Zat hier niet ergens een puik nieuw koffietentje? Na een paar passen heb ik het gevonden en zie ik bij binnenkomst schommels, hoge planten én mijn schrijfcafé vriendin José. Ze begroet mij enthousiast, legt haar krant opzij en vraagt of ik erbij kom zitten.

Voor haar is het tevens de vuurdoop bij Puick, wat een toeval. We kletsen over de inrichting, over het bloggen en over hoe lastig het is om te bepalen welke vrienden echte vrienden zijn. Soms krijg je er minder voor terug dan dat je zelf geeft, wat doe je dan? Onze conclusie is om vooral energie te steken in de (h)echte vrienden, zodat we tijd extra krijgen om te bloggen, wie weet zelfs naar een professioneel niveau.

Hier raken we niet over uitgepraat en we besluiten een blog te schrijven over deze spontane ontmoeting, ieder op onze eigen manier. De inspirerende blog van José, met schrijfnaam Mrs Bamboo lees je hier.

Eén ding weet ik zeker: schrijfvrienden zijn blijvertjes!

IMG_2126

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jose 5 juli 2016 at 21:47

  The Sky is the limit. Moeten we nog eens doen.

  • Reply Karin 5 juli 2016 at 21:53

   Precies, zet ik net als reactie bij jouw Facebook bericht. Doen we zeker!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.