overig

Ik ben jaloers

Ieder tv-programma wat hij presenteert is een succes. Hij hoeft daarvoor slechts één ding te doen: zichzelf te zijn. Hij durft zijn kwetsbaarheid te tonen en weet dat ook bij anderen in korte tijd los te maken.

Johnny de Mol. In zijn nieuwe programma De reis van je leven verrast hij samen met iemand die niet lang meer te leven heeft, zijn of haar beste vrienden met een mooie reis. Op een intieme manier word je als kijker meegenomen op deze vakantie en bijna niets blijft geheim. Johnny weet welke vragen hij wel en niet kan stellen én wanneer hij stil moet zijn.

Ondanks dat het een zwaar thema heeft, gaat het in dit programma om het leven en niet om de dood. De vriendschap staat centraal en die is hechter dan ooit bij de hoofdpersonen die bezig zijn om langzaam afscheid te gaan nemen. Tot nu toe zijn Zuid-Afrika en Italië aan bod gekomen, de prachtige landschapsbeelden komen je tegenmoet waardoor het bijna onder de noemer feel good-televisie kan vallen.

In een interview  gaf Johnny aan dat het hem natuurlijk weleens teveel wordt tijdens het presenteren van dit programma en dat hij dan een stapje terug doet. Dan laat hij de groep vrienden of vriendinnen het verdrietige moment samen pakken.

Ik ben nieuwsgierig waar de volgende reis heen gaat, komende maandag om 20.30 uur te zien op RTL4, kijk jij mee?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jane 8 november 2016 at 17:14

  Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n fan van Johnny… de onderwerpen grijpen mij echt wel aan hoor maar van mij had het zonder Johnny gemogen 😬

  • Reply Karin 8 november 2016 at 18:05

   Oh echt Jane, wat vind je niet leuk aan hem dan? Ik ben benieuwd!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.