proeven

Wie o wie kan mij helpen?

Nu ik naar Sint-Michielsgestel ga verhuizen zit ik met een zwaar probleem. Er zijn hier NUL knusse koffietentjes. Een paar weken geleden heb ik een wanhopige poging gewaagd en kwam ik terecht in een lunchgalerie vlakbij de Oude Toren.

Het leek alsof ik in de eetzaal van een bejaardentehuis zat, de koffie was slap en de appeltaart was zo zoet dat mijn tanden er bijna uitvielen. Hierna durfde ik niet meer naar Gasterij de Zwaantjes een paar deuren verder, bang om een volgende teleurstelling voor de kiezen te krijgen.

Ik gok dat ik voor een stevige koffie in een jeugdige sfeer uit moet wijken naar Den Bosch. Dit is absoluut geen straf, want deze stad heeft mijn hart al jaren geleden veroverd.

Wie o wie weet waar ik moet zijn om dit te proeven met een Bossche bol en goed werkende Wifi? Of is er een verborgen plek ergens in het buitengebied van de Meierij?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Monique Smit 12 januari 2017 at 17:10

  Waarom begin je er zelf geen, Kaatje? Lijkt me heel gezellig!

  • Reply Karin 12 januari 2017 at 18:06

   Wie weet ooit 😉 tot snel X

 • Reply Veerle 13 januari 2017 at 21:12

  Ik zeg op naar den Bosch….

  //www.oerwouddenbosch.nl

  😉😘

  • Reply Karin 14 januari 2017 at 13:07

   Wauw ziet er leuk uit! Ga ik zeker uitproberen dank je 🙂 Xx

 • Reply Noud 15 januari 2017 at 10:14

  Succes, Karin!

  • Reply Karin 15 januari 2017 at 22:09

   Bedankt Noud!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.