overig

365 dagen bij elkaar

Stel je ontmoet iemand via Tinder waarvan blijkt dat hij vroeger vier jaar bij je om de hoek heeft gewoond. Daarnaast is hij een oud-collega van je vader.

Dat bestaat niet

zou je denken. Dit overkwam mij een jaar geleden en intussen woon ik een half jaar samen met hem in Sint-Michielsgestel, enkele kilometers van geboorteplaats Schijndel. Het was de laatste plek op aarde waar ik verwacht had te gaan wonen. Nu weet ik: het is DE plek op aarde waar ik wil wonen.

Ik kom de bekende koppen van vroeger tegen op straat, in de yogaschool en tijdens het borrelen bij een wijnbar in Schijndel. Ik zie nu pas hoe wonderschoon het buitengebied is waar mijn wortels liggen. De familie en vriendinnen van vroeger zijn op fietsafstand te bezoeken en er ontstaan nieuwe banden. Er is gezelligheid binnen handbereik.

Samen maken we kilometers door de bossen en de bergen. De afgelopen 365 dagen sliepen we in een strandhuisje in Wijk aan Zee en ontdekten we boekenstad Deventer en een gedeelte van de Veluwe. We vierden kerst in het verlaten Vianden en hadden ons eerste camping avontuur in de Ardennen.

Met de kinderen bakken we taarten in het weekend, spelen we potjes basketbal en gaan we verplicht een keer in de maand spelen op het strand.

Met één swipe naar rechts heb ik een spektaculaire prijs gewonnen.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mieke 27 juni 2017 at 12:37

  Wat een mooi verhaal Karin
  Geniet er van samen en ik hoop
  Dat jullie nog heeeeeel lang gelukkig blijven samen
  Groetjes je Peettante Mieke
  Doei Doei

 • Reply Karin 27 juni 2017 at 12:55

  Dank je tante Mieke en dat doen we zeker! Tot snel voor een gezellige lunch groetjes Kaatje

 • Reply Kees 28 juni 2017 at 16:55

  Weer zeer goed .

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.