stukje psychologie

Met de billen bloot

Je moet het maar durven: met de camera dicht op je neus met de billen bloot. Maaike Remmerswaal doet dat gewoon even, zonder zenuwen en met een open blik. Ik ontmoette haar vorig jaar bij de yogaschool in Breda, want ik zocht een goede  fysiotherapeute.

In haar filmpjes (vlogs heet het tegenwoordig hè 😉 ) legt ze uit hoe sterk je kunt veranderen als je met oude patronen aan de slag gaat. Ze vertelt over haar ‘moeilijkheden’ als hoogsensitief persoon en op welke manier zij hiermee omgaat. Het is niet een kwestie van hop snel een oplossing vinden en doorgaan, want je hebt ook momenten van verdriet, pijn en boosheid nodig.

Is dat geen opluchting? Dat je lekker naar het bos kan gaan om het eruit te schreeuwen of  met stokken te slaan. De pijn mogen voelen van vroeger en de tranen toelaten in plaats van inslikken.

Ben jij hoogsensitief en zijn de prikkels van deze tijd te overweldigend voor jou? En/of blijf je vastlopen in oude patronen die je tegenhouden om te groeien? Volg dan haar persoonlijke boodschappen op Facebook, want door haar kijk op deze blokkades gaat er een wereld voor je open.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.