proeven

Koffie & thee in het kwadraat

Ken je dat paniekerige gevoel een dag voor een verjaardag? Je bent uren op zoek geweest in de stad of op internet en kan geen cadeau vinden wat geschikt is voor de jarige.

Dit probleem heb ik godzijdank niet meer vanaf het moment dat ik binnenliep bij Kopjes. Deze gezellige koffie & thee belevingswinkel in het centrum van Schijndel bestaat vandaag precies een jaar.

Zodra je binnenloopt weet je dat je op het goede adres bent om een origineel cadeau te scoren. Eén waarschuwing: de koffie & theesoorten zijn zo divers waardoor het risico groot is dat je ook iets voor jezelf koopt. Mijn favoriet is de gemberthee die je in mini stukjes krijgt en dat maakt deze thee net wat pittiger dan de rest. Het kleurrijke servies en de accessoires die zij in huis hebben zorgen ervoor dat je met een compleet en ingepakt pakketje de deur uitgaat.

Wil je liever zelf je eigen thee creëren? Wij hebben deze theeplanten (Camellia Sinensis) bij Kopjes gehaald, afkomstig van de unieke theeplantage in Zundert. Hiermee kun je op een eenvoudige manier groene of zwarte thee maken, lekker en super gezond!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.