schrijven

Eerste hulp bij social media

Een leven zonder social media, hoe zag dat eruit? Ik heb het mee mogen maken en wie weet is dat de reden dat ik zo gek ben op schrijven, lezen en buiten spelen. Ik bracht uren door met stoepranden, knikkeren, verstoppertje en het lezen op mijn kamer.
Ken jij nog iemand in jouw omgeving zonder een online profiel?

Eerste hulp
Als ondernemer ontkom je er niet aan en laat ik nu toevallig een tekstschrijfster zijn met een ♥ voor social media. Ik help klanten een weg te vinden door de jungle van Facebook, LinkedIn en Instagram. Ik merk dat ze moeite hebben met het schrijven van de berichten of ze hebben geen idee wat ze wanneer moeten plaatsen. Terwijl het zo leuk kan zijn om dit zonder kopzorgen onder de knie te krijgen.

Social media voor beginners
In deze blog is het niet haalbaar om alle trucs te leren, maar één ding is zeker. Spring de digitale jungle in, maak een begin! Hoe persoonlijker hoe beter, geef de volgers een goede indruk van wie je bent en wat je doet. Wees niet bang om zelf voor de camera te verschijnen. Stel uitdagende vragen en deel vakkennis, want dat zorgt voor reacties en voor het delen van berichten.

Maak gebruik van je netwerk
Nodig iedereen die je kent uit voor je bedrijfspagina’s en niet te kritisch zijn hoor. Wie weet heeft de overbuurman een kennis die net op zoek is naar jouw product of dienst. Je weet nooit wie er op dit moment met zijn of haar handen in het haar zit en ‘schreeuwt’ om jouw hulp.

Worstel jij met het schrijven en/of bedenken van berichten op social media? Twijfel je wanneer en hoe vaak je content moet posten? Ik help jou graag op weg met een strategie, voor een eerste praatje hierover stuur een bericht naar: info@praatjevankaatje.nl.

 

eerste hulp bij social media voor Facebook, Instagram en LinkedIn

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.