schrijven

De social media intake

Het vierde kwartaal is in volle gang…wat gaan de uren, dagen en weken snel als je ondernemer bent of is dat ook zo in loondienst ­čśë ? Ik merk dat ik een soort van balans aan het opmaken ben en daardoor onstaan er ook nieuwe idee├źn in mijn hoofd.

Ik blijf lekker bezig met het schrijven en redigeren van teksten en de ondersteuning op social media. Alleen voeg ik daar wat nieuws aan toe: een social media intake voor ondernemers en bedrijven. In februari gaf ik met zoveel plezier social media advies aan Lieve van Woord en Wijze. Het bleef daarna kriebelen, op welke manier kan ik vaker anderen op weg helpen met schrijven en social media?

Als je foefjes wil leren over adverteren of een snelle groei online dan moet ik je teleurstellen. Met deze social media intake van 2,5 uur gaan we namelijk de diepte in.
Ik geloof erin dat het allerbelangrijkste is om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. We bepalen jouw kernwaarden door een moodboard te maken en daarna geef ik tips en trucs om pakkende berichten te schrijven en plaatsen.
Het is een combinatie van kletsen, knutselen en koffie drinken op een locatie naar keuze.

Bezorgt social media jou kopzorgen en wil je hiermee aan de slag? Ik geef je hier meer uitleg en kijk ernaar uit om de eerste intake in te gaan plannen!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.