proeven

De kracht van Instagram

tekening van mijn nichtje over Vrijthof 16 Hilvarenbeek

Het is een traditie om voor haar verjaardag te gaan lunchen bij Vrijthof 16 in Hilvarenbeek. Voordat we vertrekken drink ik een koffie met mijn zus en knuffel ik met beide nichtjes. Tante Karin, zal ik een tekening maken voordat we vertrekken?

Al gauw brengt ze tot in de detail in beeld wat wij dadelijk gaan beleven. Af en toe vraagt ze wat ze nog meer erbij kan tekenen. Ik ben onder de indruk van haar talent, negen jaar is ze en kijk eens naar de manier waarop ze de bestekzakjes tekent!

We lopen naar het lunchcafé, eten te grote stokbroden en drinken koude thee met prik. Ik verlies voor de zoveelste keer met kwartetten. Daarna lopen we wat winkels binnen en sluiten we het festijn af op haar kamer. Met de nichtjes houd ik een kleurwedstrijd en besef ik hoe simpel het kan zijn om te genieten van wat er nu is.

De volgende dag zet ik de tekening trots op Instagram en krijg ik het volgende persoonlijke bericht binnen:

Hallo Karin, ik ben helemaal onder de indruk van de tekening van je nichtje. Zou ze het leuk vinden om een paar van deze tekeningen voor ons te maken? In ruil voor een tegoedbon van Vrijthof 16 die we dan aan haar persoonlijk overhandigen? 

Daar hoeft Mirte niet over na te denken, ze gaat meteen aan de slag met een volgende tekening. Ik ben zo benieuwd waar ze haar tekeningen voor gaan gebruiken…

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.