schrijven

Hoe kom jij in actie?

De wind is vandaag volop in actie, wat een onrust in het hele land. Ik haal de bushalte te voet met moeite, respect voor de buschauffeur die met geen enkele angst naar Den Bosch rijdt.

Hoe ben jij 2018 begonnen? Met een bepaalde droom voor ogen of is het goed zoals het nu is?

Ik heb geen-idee-hoe-lang-al een droom en daar raakte ik niet over uitgepraat. Ik rende rondjes in mijn hoofd om er dichterbij te komen. Totdat ik de beslissing nam: dit jaar, 2018, wil ik ACTIE en niets anders. Want een droom kan alleen realiteit worden als je er honderd procent voor gaat.

Daar zat ik dan een week geleden, de papieren te tekenen voor mijn eigen bedrijf Praatje van Kaatje. Dit voelde zoooo goed! De reacties op deze foto via social media en in het echt waren ♥ stikke lief, waardoor ik een extra steun in de veer voel.

Naast de inschrijving ben ik bezig geweest met de huisstijl van de website en is het nieuwe logo geboren:

Ik denk dat het actie ondernemen mij nu gemakkelijker afgaat, omdat ik het verschil heb ontdekt tussen moeten en willen. De gedachte van ik moet een baan hebben om wat bij te dragen aan de maatschappij en om geld te verdienen is veranderd in ik wil graag geld verdienen met werk waar ik blij van word en waarmee ik anderen op een creatieve manier kan ondersteunen en inspireren. 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jane 19 januari 2018 at 12:24

  Gefeliciteerd Karin! Deze stap heb ik een jaar geleden genomen en het bevalt prima. Wat ga je precies allemaal doen met Praatje van Kaatje?

  • Reply Karin 19 januari 2018 at 13:17

   Dank je Jane! Ja leuk zeg dat het goed gaat bij jou. Ik schrijf teksten voor bedrijven (zoals webteksten en blogs) en geef eerste hulp bij social media.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.