schrijven

Het smaakt naar meer

Het spookt al jaren door m’n hoofd. Zal ik…maar hoe dan? Na een lange werkdag eraan beginnen? Eén ding is zeker: op een dag ligt het in de boekhandel!

Gratis e-book
Je raadt het misschien al, ik heb het over het schrijven van een boek. Kan niet wachten om in onze boekenkast een eigen exemplaar neer te zetten. Zie het alleen niet zitten om naast het gewone werk ‘s nachts door te schrijven. Dus gaat het stap voor stap, en dit is het resultaat van de eerste stap:

e-book

Een gratis e-book, speciaal voor jou! Handige tips en oefeningen om inspirerende teksten te schrijven voor je blog, nieuwsbrief of website. Het worstelen met taal en structuur is vanaf nu verleden tijd.
Het was zo fijn om dit e-book te schrijven en weet je waarom?

Creatief schrijven
Het schrijven van een e-book gaat op je eigen creatieve manier. Geen regeltjes of zoekwoorden die in de tekst moeten zodat Google de tekst beter kan vinden. Complete vrijheid om los te gaan met woorden en ideeën. Het smaakt naar meer en dat brengt me naar de volgende stap.

De online training
De komende maanden ga ik een online training maken om jou nog meer te kunnen ondersteunen in het tekstschrijven. Een training met leuke schrijfopdrachten, afgewisseld met theorie en video’s. Kan niet wachten om het resultaat te delen! De deadline voor deze training is februari 2020, dus ik ga nu lekker aan de slag 🙂

Voor ik het vergeet
Het is wel handig als je weet waar je het gratis e-book kunt halen. Dan heb ik goed nieuws: je hoeft er niet voor door de kou naar de boekhandel! Klik hier, vul je gegevens in en dan ontvang je het snel in de mailbox. Hopelijk is het e-book voor jou de eerste stap om met plezier te gaan schrijven!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.