boeken, proeven, reizen & uitstapjes

5 tips voor een onvergetelijke decembermaand

Wat duurt het lang hè, voordat het licht is in de ochtend. Door het gure weer en de kou kan de moed je in de schoenen zakken. Niet in paniek raken hoor, ik heb daar wat op verzonnen! Hieronder volgen 5 tips om van december één groot feest te maken:

Zweedse bestseller

  1. Lees deze Zweedse bestseller Gelukseten van A tot Z. Je hoeft je niet aan een streng dieet te houden om vrolijker door het leven te gaan. Er staan eenvoudige tips en recepten in om je voedingspatroon wat aan te passen. Zelfs een rode wijn bij het avondeten is toegestaan. Välsmakande mat!
  2. Het staat al met een uitroepteken in onze agenda: de kerstmarkt in het oude vestingstadje Heusden op vrijdag 13 en zaterdag 14 december. Je kijkt je ogen uit bij het straattheater, de vuurkorven, de foodtrucks, diverse vintage kramen en meer. Met een glühwein erbij is het feest compleet en wist je dat zo’n glaasje onder geluksdrinken valt?
  3. Plant een boom. De app Forest zorgt ervoor dat je met aandacht door kunt werken zonder afleiding van je telefoon. Je plant een boom en kiest zelf hoe lang je gefocust wil blijven. Zit je eerder op je telefoon dan de ingestelde tijd, dan gaat de boom dood. Dat wil je niet op je geweten hebben toch?!
  4. Zet je muts op en doe een dikke sjaal om, want deze wandelingen door het Brabantse land zijn zo de moeite waard: Dwars dur de Kampina (Oisterwijk), Rondom den Bockenreyer (Esbeek) en het natuurgebied De Maashorst bij Uden. Vertrek vroeg met de verrekijker in de hand, wie weet welke dieren je tegenkomt onderweg! Wij zagen op zondagochtend in de Maashorst een reegeit met twee jongen, springend in het veld.
  5. Kijk eens verder dan deze blog, want Angelina van Eunoia Studio heeft mijn website een hele nieuwe uitstraling gegeven. Ik ben super blij deze verandering…wat vind jij ervan?
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.